??





Hej! har inte haft någon dator på en hel vecka nu så därför inte kunnat uppdatera!;/
Har/haft höstlov denna vecka oxå=) fort gick de! men ja har iaf gjort mkt under veckan, i måndags& onsdags så gymma ja. I tisdags så bada&sola jag, i torsdags så var jag med catte, sen har ja inte gjort så mkt, elr jo igår drog man fram häxkläder å gick godis elr bus, hahahha, man tänkte när man gick där å knacka dör att nej detta var nog sista gången,ja är för stor för de här, men lite småkul vare iaf=) aja sen har ja inte gjort nå mkt,! så jättemkt har ja väl inte gjort,! men men.

Dessutom så har ja då lärt mig att man inte får bry sig om dem man en gång var med jätte mycket, bara för att ja har en bästa kompis så betyder inte att ja inte vill vara med mina barndomskompisar, men dem verkar inte bry sig om mig så då äre väl skit samma, ja har ju såklart varit med dem nångång ibland, men det är ju inte bara jag som ska höra av mig hela tiden, om dom vill vara med mig så kan dem oxå höra av sig, åååh, blir så irreterad! När man väl bryr sig så blir man dumförklarad osv, men okej ja ska inte bry mig nå mera,. Jag har försökt att vara med dem men det händer inget, dem verkar inte vara intresserade heller satt då äre ingen idé! Nu låter ja nog fjantig men så äre iaf. Vill dem vara med mig så får dem fixa det!ja tänker inte yttra mig nåmer!Dessutom så har vi tappat kontakten verkar de som, och ingen verkar bry sig om de heller så shit the same, 
End Of Story.



Nu ska ja sätta mig framför tv:n tror ja=) hadebra<3

pppeaceOoout!


;P




Jaha, här ligger man i sängen å har det skönt! ska sova snart=) Å imon i skolan blire film det ska bli kul=) å efter att vi sett den så ska vi skriva om den, det är mindre kul.
aja, å vi har bara svenska å engelska imon, det är verkligen slappt på IV måste ja då säga,! men men, när jag gått detta år ska jag då välja Hp: handelspogramet, elr Sp: samhällspogramet. Vi får se vad ja väljer=) aja nu ligger ja bara å babblar:D nu blire ett snack med kudden, men ni får haresåbra<3 puss


PeaceeeOuttt!

...

jag måste bara tilllägga en sak, ni som läser min blogg osv och vill sedan kommentera=) ni får gärna fylla i vem ni är! så blire enklare för mig å veta vem som skriver=) nu vet ni det!=P byye<3

=)





Måndag


Sov över hos cathrine inatt/idag skojjskojj=) vi klev upp runt kvart i åtta, jag var superpigg! medans hon var sur för att hon var trött, iaf, vi gick upp å sminkade&klädde på oss! sedan åt vi frukost:D Å runt nio åkte vi till skolan=) så inga sena ankomster här inte! Sen så hade man svenska första lektion, å vi skulle göra en berättelse! sedan matte, man jobbade ju verkligen mkt då! efter matten hade vi lunch! MUMS=) skinkostsås med makaroner=) efter lunchen vare matte igen, då jobbade man iaf! å sist engelska=) å 14.10 så slutade vi=) ingen vidare kul dag precis men men, å nu när man kom hem så gjorde man ingenting, men nu ska ja äta pasta med köttfärssås=) see u later<3


ppeaceOut!

..




Lördag

Vaknade runt 13.00, klev upp och åt frukost.
sen fixa ja mig å sedan satte ja mig här, åt sedan mat:D å nu sitter ja här igen, inte gjort nå mkt direkt! väntar på att man ska få hitta på nått snart med catte:D aja harebra,<3


ppeeaacceeoouutt!

=)=)

 


Nu har jag bestämt mig för att jag ska skriva dagsdagbok, asså att man skriver vad de är för dag å vad man har gjort under hela dagen, elr man gör ju typ så hela tiden men ja ska börja med att skriva t.ex. Måndag: blablbalbalba, typ så, sen att man skriver vad som hänt under hela dagen. Ska göra lika med min bilddagbok. Jag "känner" en som har så redan på bilddagboken å tyckte att det var en bra ide´=) så jag kan ju lika gärna börja med det nu.

Torsdag:
gick upp ungefär kl 9.00, satte på platttången, sminka mig, klädde på mig å gick sedan till skolan, jag började idag kl 10.40 och hade eng första lektion, sen vare lunch, det var kassler elr hur det stavas, inge vidare. Gick till affären med mina kompisar, köpte lite godis, sen lektion igen, matte å svenska, jobbade sisådär! På svenskan har jag börjat med en berättelse, rätt bra faktiskt! efter skolan gick jag till firman, skulle hämta hundarna men min låssas mamma skulle tydligen ta dem då, så ja ska ta dem ikväll=) När hon skulle åka å hämta min lillebror så åkte jag med hem, när dem gick så gjorde jag iordning julknäcke med skinka å skånsk senap, hur jäääääävla gott som helst! längtar verkligen till julen:D iaf till all maat! mums=) under tiden när jag åt dessa mackor så kollade jag på ett ghost wisperer avsnitt:D sedan har jag inte gjort nånting, funderar på att ringa catte å fråga om hon vill följa med på en promenad=) kände att det var perfekt väder för det idag=P aja, det var min dag! såå jah=) hadebra<3!


PpeaceOout<3

=)



Söndag

Ush vilken trökig dag! kan det inte vara lite sol,? snääälla! Snart är det vinter oxå, kul.

Ne nu vill jag att Catte ska komma hem så att vi två kanske kan åka hem till henne och kolla på film=) det är iaf nånting roligare än att sitta här å uggla! Det finns ingenting att göra, snacka om att vädret smittar av sig!

Plus att jag känner mig som en dålig bloggare! icke bra, men ja ska verkligen försöka uppdatera mera=P så att ni har nått att läsa om dagarna:p hahaha, aja, ska försöka! lovar.
Nu ska jag göra nått annat tills Catte kommer hem, pusspåer!3


PPeaceOOut!

Hejsanhejsan!




Klippt&färgat håret har man gjort men kanske inte syns så bra, men kort äre iaf och blev nöjd faktiskt! inte så ofta det händer=)
Och för studiebidraget ja fick köpte ja tröjan som är på bilden och tre nya leggings;D För nästa studiebidrag blire en ny vinterjacka och skor=P tummen upp!

Och nu så har ja finelly erkänt hur ja känner för en viss person:D Och personen tyckte samma=) iiiih! verkligen glad måste ja säga!=p känner att hela kroppen sprudlar av glädje haha!=) så nu hoppas ja att det blir nått!

Ne nu ska ja sova, för imon börjar ja skolan 8.15 å man vill helst inte komma försent!

hittade en till bild





aja nu blire att sussa! bye<3


gillardig(r !puss<3
              PeaceOUT!



RSS 2.0