Hej!



                                     Ny bild


Hejsan=) nu äre så här att ja är ju verkligen sämst på att komma ihåg saker, senil är nog det rätta ordet!
Ja glömmer bort allt nästan, elr inte allt men endå=)
Ja har glömmer iaf bort att uppdatera, har så många "sidor" så man glömmer bort att man har en blogg. Men ja ska verkligen försöka uppdatera mera=P Aja nu så ska ja föna mitt hår sen kolla på IDOL!=) men ni får har det bra:D
Pusshej<3



PeaceOut!

Jippi!


Vilken tur man har;D fick en ny väska av min låsas mamma Anneli:P hur snygg som helst;D men den är liite för stor men va gör det:P den kan vara lika snygg endå;D höhö




Ne nu blir det mys framför tv:n och tjocka i sig "lite" chips:D pusspåden<3




PeaceOut!!

Hellu=P

Jahapp, då satt man hemma och gjorde ingenting! Man slutar 14.10 varje dag, sen då? jo man går ut en sväng with the dogs, sen sitter man hemma!
Kan hända att man är med någon oxå=) Men nu gör man ingenting, känner mig såååå trökig. Allt känns trökigt just nu, Inga nya kläder heller, måste verkligen handla snart, har inte kunnat köpt nått snart på tre månader så jaah, det känns såklart, Men när pengarna kommer så blire att shoppa;)



Jag har dock inga nya bilder, så här kommer lite bilder från teneriffa förra året;D


             


Har tyvär inga från stranden elr mig sj haha;D men ah i alla fall nåra bilder=P
Men i januari åker vi igen;D pusspåden!
ne nu ska ja äta å göra nå annat "kul" höhö;D

PeaceOut!


En dikt!




Allt blir fel vad jag än gör.
Jag vill testa massa saker men förstör, jag hoppas du förstår att jag också e ledsen å besviken, fan jag tål inte skiten.
Jag vill bara bort och inte mer komma tillbaks, få bort mig ur minnet så jag ej finns kvar, det blir alltid bråk mellan varann.
Jag vill förbättra allt, å börja om, få en ny start som alla tycker om, jag vill leva ett liv som är utan problem, ett liv som får mig på ben, jag ångrar vissa saker som hänt under mitt liv, saker som faktiskt betyder ingenting.
Skit är inget att ha! Jag vill bara må bra. Jag hoppas ni förstår hur ja känner, jag är ingen ängel, jag har haft mina tider.
Nu tänker ni va är de här?, shit va töntigt att skriva sådär.
Men ja vill visa att ja oxå har punkter, punkter som man ej ska röra, elr försöka förstöra.
Jag har oxå känslor, som alla andra, jag vill att ni ska veta hur jag känner, jag har haft det svårt och jag hoppas ni vet, att detta är ingen lek.
Jag kan gråta i timmar utan att veta varför, jag har pratat ut, men inget blir bättre, för stunden är allt okej, men sen kliver man snett igen.
Jag har försökt att glömma alla minnen, men ingenting kan få mig att glömma , jag vill bara leva , är de så svårt, inga beymmer, inga fel.
Jag vill oxå vara på bra fötter, jag har såklart vänner å de är ja stolt över.
Jag vill förbättra allt, å börja om, få en ny start som alla tycker om, jag vill leva ett liv som är utan problem, ett liv som får mig på ben, jag ångrar vissa saker som hänt under mitt liv, saker som faktiskt betyder ingenting.
Jag vill aldrig mista er, aldrig lämna er men nu förstunden orkar jag inge mer, jag tänker tillbaks på alla minnen , på kärlek som jag trodde fanns,
men märkt att man kom ur balans.
Jag vill ha nån som finns för mig , en kille, eller vad fan en tjej, jag vill kunna säga att jag "älskar dig", jag vill ha en kille som finns för mig.
Jag önskar att jag igen blir kär, jag vill bara gråta ut allt skit, å aldrig mer vara sur på mitt liv.
Men nu känns det bra och jag hoppas det håller, aldrig mer ska jag tänka på skit som fått mig gråta.
Nu vill jag bara tänka framåt så låt mig
fösöka.*





                                                                                                                     skrivit av: beatrice jäderberg=P


De var länge sen nu!

Hej! ja är väldigt dålig på att komma ihåg att uppdatera, sorry! jag har msn, bdb å facebook å bloggen, så glömmer att uppdatera ibland , ja ska verkligen försöka att göra de ofta;D

Här är kmr lite nya bilder*=)



Syrran klippte av mig håret höhö;D men det vart sånna tjocka toppar;s så väntar på studiebidraget så man kan boka klipptid=)



Smulan=)



=)


Jag har en del att ta upp! men orkar inte skriva allt!

För ungefär två månader sen, så var ja me en kille;D han verkade snäll så vi var i fem dar osv, sen hörde han inte av sig på två dagar, ja tänkte att han kanske e upptagen osv, men så vare inte utan fick höra att han skulle till stockholm den helgen som kom då.
Efter helgen så fick ja höra att han hade vart i hofors,(där vi bor) hela tiden, så ja tänkte vf ljög han! sen hans kompis berättade att han hade en annan,,
Jag visste inte va ja skulle göra, vart så himla ledsen, catte trodde dessutom att de skulle bli seriöst, å ja me! men nejdå! ja pratade lite me honom på msn,, å vi började bråka så ja sa att ja inte ville träffa han nåmer, sen dess tills nurå så har ja inte vart me han!

I lördags så var ja me emma å rebecka;d vi var hemma hos emma=) sen senare ville dem ha chips, så vi tog cyklarna å åkte till statiol, På vägen dit stod de ett gäng killar även Han! , men vi vågade inte åka förbi så vi tog en liten omväg.
Där inne så valde dem chips, men ja gick ut igen medans dem stod i kö!
Två sekunder efter kom dem ut, så vi åkte igen, ja fick ett sms sammtidigt då, de var av honom, han skrev: va söt duär, rebecka erbjöd sig att låna ut sin tlf eftersom ja sj inte har pengar=) så vi skrev lite granna. Sen när vi kom tbx till henne gick ja hem. Satte mig vid datorn osv, så ringer han på mobilen, så vi satt å pratade i ca 30 min, Vi bestämmde att vi skulle vara dagen efter, sen la vi på,
Han addade min msn, så vi skrev lite där oxå, å ja kom på att ja var upptagen dagen efter, så det blev att vi lära vara på måndagen ist, alltså denna måndag som har vart,
Det gick ju bra osv, men det kändes rätt konstigt. Ja typ gav han en ny chans,
sen i förrgår å igår bråkade vi på msn om massa småsaker,
Han e helt omöjlig att prata med! han verkar ha brottom me allt, han vill vara me mig varje dag, på ett sätt är det bra men sammtidigt så har ju ja oxå kompisar osv, så ja hinner å kan inte vara me han varje dag, men det kunde inte han förstå ,, asså det var en massa skit! Var vaken till 2 inatt på grund av att vi bråkade! så ja gav helt enkelt upp å sa att jag inte ville nåmer, men han vart skit sur å kalla mig fake! asså vem e han igentligen, åå blir så suuur!
aja ska inte sitta här å deppa, ska inte deppa alls tycker man, men men,

Jaja,, som sakt ja ska försöka uppdatera mera;D
Nu blire en dusch å kanske tv, plus att idol har börjat igen;D Me looove! kollade igår;D dem tre man fick se komma vidare var ju värsta bra på att sjunga;D hehe

Aja, ha det bra;D


PeaceOut!<33




Hej!




Hej bloggen här får ni en ny bild;D hehe


Nu är man på lök lan hos emma;P
hahahah,,


have a sweet time!!

Systeryster!!






Alltså du är bara bäst,! man kan inte ha en bättre syster. Jag har aldrig sakt det till dig men du ska veta att jag älskar dig! du får tycka att jag är fjantig men ja älskar dig så äre bara! Jag är trots din lillasyster, så vafan;D
Du får mig att må bra, å det är alltid lika kul att åka bil med dig å dunka musik, Du är bara bäst:D
thats why i love u<33


PeaceOut<33


RSS 2.0