Yeah it´s time to rock this town !








Hejhej!
Äntligen lite helg, känns behövligt just nu=))

Det är bara en massa problem hela tiden, aldrig kan det vara lungt, aldrig kan nån hålla käft med att sprida ut en massa skit om allt å alla! Aldrig kan nån lyssna va man själv har att säga!
Men det kanske är såhär folk vill ha det?

Vart du än går så hör du bara en massa skit! Tycker du att det är kul?? Om inte sluta, va äre för vits med att ge nån stackare en massa skit för? Fattar inte det....

T.o.m i skolan hör man saker hela tiden, kan inte folk bara accpetera hur andra är, elr knipa igen så det slipper bli en massa jävla skit!
Varför ska man sitta å gnälla elr anmärka å allmänt störa sig på andra?
Man orkar inte med allt skit som surrar förbi öronen, å man kan inte göra nått åt det heller,
man känner sig helt hjälplös!

Hofors är = skit, skit & åter skit !!!!!


Det är ingen ide att lägga energi på det hela heller....man mår bara dåligt själv,s peciellt när man får uppleva skiten, men det är konstigt att få en massa skit när man inte gjort den förtjänad!  








Idag hade man ledigt från skolan, men var med Cathrine å hjälpte henne med matten!
Hennes lärare skulle sen bort på eftermiddan så hon fick sluta innan lunch, å nu sitter vi här vid datorn å äter pizza;)
På måndag så börjar vanliga schemat för oss Sp:are :P
Ska bli kul att göra lite nytta, känner att ja vill engagera mig åt arbeten än att sitta hemma å glo!


Nu ja ska hoppa sönder golvet till denna :

   




 


Don´t lay down when something bad has happend,
Be strong and show people what u can do with your life!



With Love From / BeatriceJäderberg*

Day one !

Halloj ;P

Sov över hos Cathrine inatt, väcktes av en ivrig Cathrine Korscheck ! <3
Ville egentligen bara sova, sova o sova ! Men sen gick man upp vid halv 7 tiden, trött men endå nervös hela morgonen, plattade håret, klädde på sig, sminka sig lite snabbt, sen åt man frukost tillsammans med tandborsten nästan! 
Åkte sen iväg mot skolan, blev avsläppt av cthy sen gick man in i sal 5 å fick reda på vilka lärare man skulle ha osv :P Fick visning runt sp:s avdelning samt träffa klassen, satt och pratade med våra lärare och prata om shemat till hösten m.m =)
Slutar halv 4:a varje dag förutom fredagar då vi slutar 20 över 2 :P 
Sen massa geografi, matte, svenska, spanska, idrott, estet, samhäll m.m, 
Kommer inte ihåg det flera ämnena men det ska bli kul, men jobbigt i början !
Slutade 10, så gick hem i väntan på att Cathrine skulle komma upp, hon började klockan 13, så satt i lägenheten å åt nudlar å satt vid datorn, fanns verkligen ingenting å göra...Sen vare bara att gå till skolan igen!
När klockan var runt 2 fick vi gå hem, väntade på Ingrid, och nu sitter vi här =)

Imorron så börjar man kvart över åtta igen, å då ska vi få träffa sp 3orna,
dem ska prata lite om våra lärare m.m, sen lunch, efter det vet ja inte va som händer :P  

På torsdag äre nån vandring med klassen, som skulle hålla på till 21.00, vikket ja tvekar på att kunna följa med på, vet inte hur ja ska ta mig hem osv, blir försent dessutom, för att mamma ska sova då, å ja lär duscha innan hon lägger sig, annars blir hon väckt av hårtorken, å det har man märkt förut att hon inte gillar, så lär göra något annat, vet inte hur det blir...

Men det känns iaf rätt så posetivt med att börja SP, så nu järdrar ska man plugga på å fixa detta i tre år! ska ju inte vara så himla svårt elr hur ?
Bara om man vill så funkar ju det!


Aja nu ska ja leta på streetdance(film) & ladda ner lite nya låtar ;P
Blir hem till mamma sen innan man ska duscha m.m =))





Byeee !


Everyday is so wonderful,
with you around,
I just can´t survive withuout yaaah
pumpkin !!!!! ;)



/ Beatrice.J


Fick lust att fixa en ny stil på bloggen,

men det blir inge bra....

Hej hej ! Sitter hos Cathrine och äter nudlar förtillfället ;P Fick lust att göra om min blogg lite granna men det blir aldrig så som ja vill, så nu ska ja be min kära "oupptagna" syster att hjälpa mig, vilket ja tror hon kommer göra(eller inte) =) Kan ju alltid hoppas! Vet inte om ja ska ha bloggen som den är just nu, men det vart bättre än den såg ut innan iaf :P

I sommar har man gjort mer än förväntat !
Första veckan direkt efter att man fick lov, så sov man till 4 elr nått,
Andra veckan så bestämde man sig för att gå upp senast 12 iaf ;P gick sisodår ;)
Sen så fick ja å Cathrine sommarjobb på Gestrike Kakel på faluvägen, Pappas firma =) Tjänade sammalagt under Juni/Juli ca 1250 kr var , å dem pengarna fick vi för att vi rensade ogräs, sen så gick vi med hundarna i 2 veckor, då fick vi 100 kr var ;P
Badat en massa, mer än förra året kan ja lova =) 
Åkte till åland på midsommar afton, både jag å cathrine köpte puma-animagical =) köpte en ögonbrynspenna & godis :P vart nått på 400kr.
Var till ockelbo-markanden och spenderade ca 500kr strumpor, bacon chips, väska, godis m.m.
Solat lite granna, men har inte blivit nån brunhet direkt :(  ska nog fuska som syrran, fast jag fuskar på annat vis, genom brun utan sol heheh ;P
Bara varit med Cathrine å busat å grejja :=)
Sen så har man nog inte gjort så mkt förutom Skåne resan för bara en vecka sen =) Det var roligt, skönt att få komma bort ett tag elr aa iaf en vecka :D
Har Eric Saade på video, samt Love Generation, Star pilots & Rebound =) kollade på rix fm festivalen i helsingborg, där man oxå bodde i ett hyr hus :P 
Jag å Cathrine fick bo i källaren/bastun, var så jävla varmt så man kunde nästan tro att det var en bastu :P Dem som ägde huset hade en panna elr va det var på hela tiden för att inte fukt skulle lagras m.m, den lät så högt och det vart bara varmare av den, men sista natten så kom ja å cathrine på att man kunde stänga av den, vilket inte vi trodde att man fick först. Det var ju väldigt kul att man kom på det i sån god tid ! Var iaf till både ullared och gräna, sen till malmö, klippan å hälsa annelis pappa rolf, sen till danmark och åt " to röe pölse me brö" elr nått, på svenska två röda korvar med bröd höhöhö :P sen har vi varit till tyringe på loppis, hittade massa saker, lite presenter till mams osv =) varit i väla och shoppat en del, hittde en skiit snygg shorta samt, sjal å jeans leggings och mjukis ;P Sen kmr ja inte ihåg vart vi varit nån mer stanns, men lite överallt runt skåne iaf ;P Har haft fint väder hela den veckan, förutom 1/5 dag då det regnade.
När man kom hem hit så har det bara varit kallt å regnigt, inge kul alls ! Hinner inte sola nått innan man börjar pitt skolan igen! Alla kmr väl vara negrar ( no fence ) när man kommer dit ! Apropå skolan, gud va konstigt det kmr kännas att komma in i en helt ny klass, igen. Orkar inteeeee....jaja det var min sommar, kommer inte på nått mer om vad man gjort. Insett att klockan är för mycket för att vara vaken på, iaf när det gäller mig, sover ju till kväll om skulle vilja, så nu lär ja sooooova =))


LITE PICS
.________.


Nyss varit på gränna

Rolfs Hund Sebbe

Jag vid havet, plockar stenar till mamma

Målning på båten man åker över till danmark med

Annelis mammas & mormors gravsten i malmö kyrkogård

Jag högst upp på kärnan(ett jätte högt torn) i Helsingborg

Jag, liten del av pappa & oscar i danmark efter maten


jag



Jag&lurven =)
 


Bäbisen Cathrine, så jävla sööööt !

Fin som vanligt ;)


Jag
Nu vart det väääääldigt många bilder, så nu säger jag GODNATT & hejdå ! Ses nog snart igen =)
Pussar <3
/ Beatrice.J

RSS 2.0