:))

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UrRgH_lw3cM&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UrRgH_lw3cM&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


TISDAAAG !!



Hejåhå :)

Skola som vanlig idag då, satt ute på engelskan å jobba, sååå himla varmt ute nu, snart SOMMAR ! sen satt man på Cattes lektion å gjorde ingenting,, efter det fick man äntligen gå hem, nu sitter vi här hemma hos mig å trökar! vart dåligt väder ute oxå, fick nån regndroppe när man gick hemåt oxå..


Förra veckan gick så jäkla snabbt, allt går snabbt nu, man hinner inte ens med snart + man slutar om 6 veckor! guud, sen lov, sen sp ! shitness.. kmr man ens orka detta, jaja klara av det ska ja göra iaf (; 


lämnade in ansökan till sommarjobb igår, bara hålla tummarna nurå! sen följde ja med catte till sandviken, dem köpte massa mat osv, sen en massa till 7 maj, för då ska ja följa med The Korscheck Family till rättvik! (Y) första gången som man är där haha. 
 

Ne nu ska väl ja å Catte göra något, kanske en sleepover hos henne :) hehe, det är som att hon är hos mig på dagarna å jag hos henne på nätterna haha!

måste bara nämna att ja tog ur hårförlängningen igår ... huhu:( vill ha låångt, men det var så slitet, låssa bara en massa hår,, men men, får låta det växa ut elr köpa en ny, om man har några pengar...




PUSS <3

Som sagt, att man orkar !!


Måndag !

Ush, vill ha mera helg, förra veckan gick så himla fort, lika med helgen ! Ja vet att vi nyss haft påsklov, men ja vill ha mera lov ! så skönt + att skolan är så seeeg nu. Precis som den var i början på IV. Det märks att man snart slutar, bara 2 månader kvar nu. T.o.m mindre, Sen så blire loooov! Gud så skönt, men man kanske inte får så mkt "lov" om man ska jobba i sommar, beror helt på om man får de dära trädgårds arbetet :)

Kom först av alla till IV i morse oxå , mohahaha ;) Hade läsning som vanligt. Å min bok är sjuuukt bra ! Mathilde heter den, av Denise Rudberg, för den som är bokintresserad. Sen hade vi svenska, ja och EricEliasson fick en ny uppgift, som inte alls var så rolig, sen hade vi matte och det gick väldigt bra idag :) Sånt här flyt har man inte haft på länge hahaha, sen så hade vi lunch, mumms:) sen matte igen å engelska som är ssååååå himla trökigt! Sen när man slutade vid 2 så var ja med på Cattes lektion, dem såg på hip hip hora , hahaha ! Sen vid halv 4a så fick vi sluta å cykla hem, skööönt !

Hjälpe nyss lillebrorsan med något trädgårdsspel , man fastnade i det lite själv :P Å catte höll på att somna, nu ska vi nog ut en sväng å göra något i finvädret haha ;P




Men måste bara nämna att jag blir så himla trött på folk som tror en massa saker, å påstår grejjer som verkligen inte är sant, jag är inte lebb å inte catte heller, bara för att man är ofta å gör saker tsm, så betyder inte det att vi är tsm, elr hur ? har inte sakt att det är något fel med att vara lebb, men det är fel att anklaga en som lebb när man inte ens är det, ja menar kul å höra folk prata om det, å skapa ryckten , åsså äre inte sant, sen tror alla på det oxå, det är så typiskt hofors !! det är ungefär som att jag skulle påstå att han elr hon är tsm bara för att dem pratar, visst man kan undra ibland själv, men inte fasen skapar man rycket efter det, inte så kul å höra sen om man säger så, skiter totalt i om nån tar åt sig, Lebb är inget kul ryckte för en som inte är det, man kan inte ens få peta på någon utan att man ska få frågan: är ni tsm? 
Bara för att man haft rycktet som lebb förut betyder inte det att man är det, right? men dem som tror de har ju fasen tappat förtroendet för en, ni känner mig elr hur? så vf påstå något sådant, men ärligt talat så var det inte jag som stod å tummpussades bakom planket i 1an, så vf fortsätta tjata om en sådan sak? nån gång lär det väl räcka elr hur? just nu bryr ja mig inte om det, men att få tbx ryckten är då inte roligt. Jag å Catte är bästakompisar, vi är ofta ja vet, men vad får det att tro att vi är tsm? finns ju ASmånga som är ofta, men vf ska just vi får den stämpel, hon fick oxå frågan som lebb när hon var kompis med janina, men herregud, det är inte sant så släpp det!!! ni skulle inte själva tycka att det vore kul att få det rycktet. Så vf får vi de då?

Och varför ska jag ens skriva ner det här ?
Jo för att folk fattar inget om ja nämner det till dem, varför ens ställa frågan om vi är tsm, herregud!! visst vi är alla olika med hur man tänker, TACK å lov, men inte fasen är man så dum att man sitter å påstår saker å skapar ryckten om det !
End Of Story!



nu ska ja göra något annat en att lacka sönder här!









PÖSS / b.j


Hej där :)



Idag så var det school time igen då ! Trökigt som tusan, gillar inte skolan just nu, så himla segt på IV, men som tur är så är det bara 2 månader kvar :)

Efter skolan så gick man upp till TIME med Cattes klass, för dem skulle bli bjudna på glass, jag fick en glass av Johan , snäll den gossen haha ;)

Sen gick vi och satte oss på plattan och steekte ! Fasen va skönt väder de är nu, kan ju snart gå med shorts ! ;P

Satt där huuur länge som helst, när klockan var halv 8a så gick vi och åt :) MUMMS <3 Sen vart det hem och duscha, sitter just nu i sängen och gäspar, blir att dunsta ner på kudden strax och sleepa, ladda om inför imon, Tisdag dessutom, ingen rolig dag alls...

Jaja orkar inte skriva nåmera, blir inte så mkt "skriverier" nu, för det finns typ ingenting man kan berätta om, men ja kommer endå skriva nånting:)

Aja nuär klockan mkt, ska sova, men vi ses <3




Joel You Look So Damn Gooooo!!! <3



/Beatrice.J

Om 2 dagar börjar allvaret igen !!


Hej där :)

Sov hos Catte inatt igen haha, gick upp vid halv 2 typ, gjorde falukorv med makaroner till brunch, mumms<3
Vi fixa oss sen, åkte till pappa och packa, och sorry papps men glömde helt bort att ringa hehe:)

Medans man packade så sysselsatte sig Catte med att fläta sveriges minsta fläta av mitt draperi(stavning)...
det ska bli roligt att försöka få upp den flätan sen haha;P

Efter man packat så ringde ja mamma så hon kunde komma å hämta väskan, ja å Catte tog cykeln upp :)
Johan kom sedan en stund efter, och vid 7 typ så gick vi till Rondellen å åt kebab (yy) så himla gott !<3

Efter det så var vi ute en stund, sen börja det regna så vi gick hem till Johan å kollade lite på Titanic.
Vid 10 så åkte vi bil en stund, sen skjutsa vi hem Catte å sist mig :)

Tog en dusch när ja kom hem, gjorde nudlar och kollade på tv. Sitter nu i sängen å lyssnar musik från mobilen :) Ska verkligen sova nu, klockan är då väääldigt mkt !

Imon så ska man färga&klippa Johan, har inte klippt nån annan förut än mig själv bara, så det ska bli intressant, men ja ska bara toppa 2cm så det blir nog inte så svårt :)

Jaja nu ska ja inte sitta uppe en minut till, måste sova annars kommer ja ALDRIG upp imorron !
Det är verkligen inte bra om det skulle inträffa, haha! aja Godnatt med er som sitter uppe :)

Puss&Kram
/ Beatrice





It´s so many things I just wanna say to you,
but I don´t have the guts to tell...


Snart är påsklovet slut:(


Heeej :)

Det var ett tag sen,
har vart ute typ hela tiden så har inte varit hemma nått alls, så har inte kunnat eller orkat setat vid datorn, så himla fint å skönt väder ute :) Har sovit hos catte oxå en del haha, men det har varit roligt, har inte hänt så mkt annat heller :P har firat mutter till 47 år oxå hihi :) varit i valbo igår :) sen inge mera speciellt, tyvär så är snart detta lov slut, det är då inte roligt,,,menmen, imorron så ska man till johan vid 2 och fira honom, fan pöjken blir ju 19 ;) körkort snart då, elr ?;P haha aja, finns faktiskt inte så mkt mera att skriva :D har skrivit allt i förkortning, orkar inte skriva så långt. elr jo en sak till, var till syrran efter vi firade mamma i lördags, hon sydde i hårförlängingen i mitt hår, har tre små inbakade flätor i sidleds, så sydde vi fast håret i dem, vart riktigt bra:) men det gjorde J*****T ont måste ja då säga ;P


Jag,Johan&Cathrine 



The Three Musketeers haha;P




PÖSS


jaja,

GODNATT<33

Kram / B

RSS 2.0